19 Eylül 2008 Cuma

TEŞEKKÜR

Doğum günü yazıma çok güzel yorumlar geldi hepinize çok çok teşekkür ederim sağolun beni çok mutlu ettiniz Rabbimde sizleri çok mutlu etsin inşallah iyiki varsınız.
Adaşım Y*a*s*e*m*i*n'le yaş hariç çoğu şeyimiz aynı gibi belkide karıştırsak neler çıkacak kimbilir.Sevgili y*a*s*e*m*i*n dua dolu sözlerini okurken gözlerim doldu inan çok mutlu oldum rabbimde seni çok mutlu etsin inşallah.

4 yorum:

gazel vakti dedi ki...

Sevgili Yasenin geçde olsa 40. yaş gününü en samimi duygularımla kutlarım. Oğlumda 17 eylül doğumlu. Bloğumu ben bile okumuyorum çünkü kimseye açık değil artık. Bir tek ben okuyabiliyorum. Bloğum canımı acıtıyor galiba. Komedinin içindeki hüzün yazma isteğimi bitirdi. Açmayalı haftalar olmuş bu gün tesadüfen eski yorumlardan buldum seni tekrar. Kardeşimin durumu pek iyi değil. Tedavisi sonuç vermiyor. Sürekli doktorlarda. Allah'tan ümit kesilmez lafını en yakınım için kullanacağım aklıma gelmezdi. Allah kimsenin başına vermesin. Yazacak çok şeyim var üzülmemek için yazmıyorum. Kendine ve evlatlarına gözün gibi bak. Herşey gönlünce olsun.

yasenin dedi ki...

Sevgili Gazel Vakti çok teşekkür ederim güzel dileklerine Allahım sanada tüm sevdiklerinle beraber sağlık ve mutluluk versin inşallah.Seni okumak beni rahatlayıyordu niye diyeceksin kendi yanlızlığımı unuyuyordun, sende kendimi buluyordum.Kardeşine Allahım acil şifalar versin çocuklarına bağışlasın inşallah.benim kız kardeşim yok ve evin ablasıyım onun için kız kardeş nasıl bir şey bilmiyorum ve kız kareşi olanlara imreniyorum İnsan annesiyle herşeyi paylaşamıyor onu üzmemek adına çünkü bu evlilik benim isteğimle oldu şimdi pişmanım ama bunu kimseye söyleyecek cesaretim yok başka bir şey yapmayada cesaretim yok aslında çünkü herşeyden korkuyorum artık eskiden çok cesurdum ve herşeyi yapabilirim diyordum ama artık tükendim.inşallah seni sıkmamışımdır sonuç olarak kimsenin hayatı dört dörtlük değil az çok sorunlarımız var Allahım daha beterinden saklasın hepimizi inşallah.

SenaBera dedi ki...

Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun..
Uzuun sağlık, huzur, mutluluk dolu bir ömür diliyorum tüm sevdiklerinizle....

yasenin dedi ki...

Sevgili senabera sizi ilgiyle izliyorum çocuklarla iletişiminiz bir harika ben çalıştığım için sizin kadar ilgilenemiyorum çocuklarla ama sizden çok şey öğreniyorum takipteyim.güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim