8 Ağustos 2008 Cuma

08,08,08

Bu gün çok özel bir tarih, işyeri açısından düşünürsek yazması çok kolay bir tarih ,insanlar ya bu tarihte evlenmek yada doğum yapmak istiyor.

Bu gün takip ettiğim blogları okudum ve hatta yorumlar bile yazdım. blog okumak bana bayağı iyi geliyor özellikle gazel vakti ve fikriminince gülleri harika yazıyorlar dünyada benim gibi insanlarda varmış diye seviniyorum. Eşim yeğeniyle gezide ,kızlar banyo yaptılar 1 numara salonda takılıyor, ortanca benim yanımda televizyon takılıyor miniğinde uyuyor. 2 numara ve miniğim 3 gündür hastalar bu gün daha iyiler inşallah çabucak iyileşirler.

Küçük kardeşim Adana bölge müdürlüğündeydi tekrar Ankara merkeze çağırıyorlarmış valla bayağı üzüldüm hatta aklımdan hiç çıkmıyor Adana'da olunca öteki mahallede gibiydiler sanki ,oysa çok sık gelmiyorlardı ama Ankara olunca çok uzak olacak.

7 yorum:

gazel vakti dedi ki...

İltifatınız için teşekkür ederim. İadei ziyaret yapayım dedim. Bende Adanalılar için şu lafı çok severim. Adanalıyıh Allah'ın adamıyıh. Oldum olası Akdeniz insanı sıcak ve samimi gelmiştir. En sevdiğim arkadadaşım pilokçu Kurunanem de aslen Mersinlidir. Şimdi arşivine göz atayım izninle.

yasenin dedi ki...

sizden yorum almak çok hoş teşekkür ederim sevgiyle kalın

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Çok teşekkür ederim Sevgili Yasenin. Gazelime katılıyorum, ne kadar içten ve samimisin. Ve iltifatın için ayrıca teşekkür ederim.

Sevgiyle...

yasenin dedi ki...

teşekkür ederim sizi sitemde görmek çok güzel sevgiyle kalın

Çağatay dedi ki...

08.08 benim içinde önemli bir gündür ama hatırlaması kolay olmaktan ziyade unutmayı çokisteyip yaşamayı asla arzu etmediğim trajik bir tarihten ibaret benim için. Herkes annesini çok sever, benim annem de bu tarihte gerçek olan mekana kendisi gibi melek olanların yanına intikal etti... Herşeyin bitip yeni bir hayatın başlaması gibiydi benim için ama n kadar süreceğini bilemediğim annesiz bir hayatın...

yasenin dedi ki...

çağatay ya çok üzüldüm Allah neriman teyzemin mekanını cennet etsin inşallah , çok duygulandım ve çok üzüldüm inan.çünkü eskisi gibi dostluklar çok az artık ve o yüzden insan eskiyi daha çok özlüyor.en azından ben çok özlüyorum

Adsız dedi ki...

benim içinde zor bir gün annemin ölümü...hayata sımsıkı bağlı olan annem gitti.bilmem belki hala ullenemiyorumölümlini annemin de babamında