30 Mayıs 2009 Cumartesi

NELER OLUYOR HAYATTA

İnsan hayattan ne bekler daha doğrusu ben ne bekliyordum. Hayat beni çok yordu hiçte hayal ettiğim gibi bir hayatım yok başta eşimin işsiz kalması ve ailemle iyi geçinememesi beni çok üzüyor .Fakat şükredecek o kadar fazla şey varki sabah akşam şükretsek az buna çocukların ,bizim sağlıklarımız ve 3 yıl önce ailelerin desteği ile aldığımız ev ,şu anda maddi olarak biraz zor durumdayız ve bu günlerin çabuk geçmesi için dua ediyorum ama bazı dualar çabuk kabul edilmezmiş belkide hakkımızda bu daha hayırlıdır (İnşallah) umarım.
Miniğim NİLSU'M hasta perşembeden beri şu an daha iyi ama ilk gün çok ateşi vardı beni epey korkuttu aile hekimine götürdüm ilaçlar çok iyi geldi bu gün çok hafif ateşimiz vardı çok şükür. bu gün yine temizlik yine temizlik tekrar camlar silindi balkon yıkandı ev temizlendi çok yorulmuşum akşam iki komşum geldi çay içtik güzeldi.
Birde şu SBS sınavına girsekte kurtulsak artık çok sıkıldım dualarınızı bekiyorummm

2 yorum:

SELDA dedi ki...

anım RAbbim yardımcın olsun dediğin gibi herşeyde bir hayır gizli senin bunu sıkıntılarının içinde düşünebiliyor olman ne güzel .herşey okadar hızla düzelsinki hayatın tüm güzellikleri nurları aksın inşallah ,melekler yardımcın olsun dualarımdasın.

GeCe dedi ki...

bakış acın ne güzel hayatta şükredecek birşey mutlaka var en başta sağlığımız