28 Ağustos 2008 Perşembe

Adana

Adana çok sıcakkkkkkkk

21 Ağustos 2008 Perşembe

süpriz






















Balkonumdaki güzellikler

Bugün eve geldikki süpriz eşim akşam yemeği hazırlamış yani o kadar makbule geçtiki anlatamam ,insan arada sıradada olsa böyle incelikler bekliyor
Haftaya 5 gün izin alıp Adana'ya gidiyoruz kızlarla aslında çok sıcak ama başka vakit yok hem okullar başlayacak hemde ramazan geliyor. Adana'ya gitmeyeli çok oldu özledim ama miniğimle nasıl gezeceğimide bilmiyorum.

Kızlar tatil için bayağı heyecan yapıyorlar inşallah diledikleri gibi güzel geçer.Üç dayı ,bir amca,iki amca kızı ,bir kardeş,bir kayın hepsinide görmek istiyorum ama sıcakta nasıl olacak bilmiyorum ve bu sıralar çok yorgunum ayaklarımın altı ağrıyor dinlenmekte istiyorum inşallah güzel bir tatil olur.

20 Ağustos 2008 Çarşamba

Nerden başlamak lazım hiç bilmiyorum kafam o kadar karışık ve canım çok sıkkın hayat hiç insanın istediği gibi devam etmiyor.Düşünüyorumda evlenmeden önce hiç böyle bir hayat hayal etmemiştim birbirini çok seven , saygı duyan ve beraber yaşlanılan bir evlilik istemiştim ama eşim evlenmeden önceki insan değil sanki herşeyi yanlış anlıyor ve sanki herkes kendi aleyhineymiş ve kendine karşıymış gibi hissediyor ve aramızda tartışma çıkıyor.Evin en küçüğü olması ve şımarık bir çocukluk geçirmesi, biraz başına buyruk ve her istediği yapılan bir çocuk olmasının etkisi büyük ben dahil kimseyle anlaşamıyor.Babası lisedeyken vefat edince kendini boşlukta bulmuş ve maddi zorluklar ortaya çıkınca zor bir gençlik geçirmiş.Şu an bir işi yok yani çalışmıyor ama insan eşine azıcık yardım etmezmi azıcık onun hayatını kolaylaştırmazmı.
Çocukları bile güvenip evde bırakamıyorum ben işe giderken çocuklar yaz kış sabah benimle çıkıyorlar benimle eve dönüyorlar onlarlada çok sağlıklı bir ilişkisi yok sanki babalık çocukların isteklerini almakla bitiyor .Çok rahat bir insan ne yapmak isterse onu yapıyor ve kimse karışamaz havasında bende çocuklarım terbiyeli ,çalışkan ,vatana millete faydası olan bireyler olması için çaba gösteriyorum gücüm yettiğince ama bende bir yerde insanım tahammül sınırımı aşınca çileden çıkıyorum ve en çok çocuklarım arada kalmasınlar diye çoğu zaman sesimi çıkarmamaya gayret ediyorum ama böyle giderse kötü şeyler olacak diyede endişelenmiyorum değil.
Neyse bu kadar melenkoli yeter hayat yinede güzel çocuklarım çok güzeller büyükler arada sırada kavgalarıyla çileden çıkarsalarda onları çok seviyorum iyiki varsınız.Hele miniğim dünya tatlısı bazan sabrımı denesede(özellikle uyku konusunda emerek uyumak istiyor ve bu beni çok yoruyor) onuda çok seviyorum.

13 Ağustos 2008 Çarşamba

ortanca kızım minnoşum

miniğim


ilk göz ağrım

canım kızlarımın resimleri damgalamayı yeni öğrendim.daha önce yayınlamaya korkuyordum.












küçük mutluluklar

Dün akşam kızlarım yemek yapmışlar öğleden sonra eve gelmişlerdi bizim ev işyerine uzak öyle olunca çocuklar benimle annannelerine gidiyorlar akşamüstü toplanıp eve geliyoruz.Zor hayat benimki aslında ama bu arada kızların jesti bir harika oldu.



Bu akşamüstü eve geldik süpriz eşim, evimizin babası gelmiş..)) Miniğim babasını çok özlemiş öpüp durdu uyuyana kadar ama koca aynı koca ne kadarda özlediğini söylesede yine hiç bir şeye tahammülü yok bağırıp duruyor.



Miniğime canbebe bez almıştım pişman oldum bu güne kadar hiç pişik olmayan bebişim pişik olmuş banyo yaptırdım iyice ilaçladım nasıl ağlıyor inşallah sabaha kadar iyileşir.



Havalar burda çok nemli ve sıcak acayip insanı bunaltıyor. İnsanın içinden birşey yapmak gelmiyor sonbahar gelsede hava biraz serinlese eşim bir iş bulsa maddi zorluklar azalsa çok şey istemiyorum aslında ama olmuyor bundada vardır belki bir hayır ,dualarızı bekliyorum benim dualarım sanırım az geliyor.Aslında yazmak istiyorum ama kafamı toparlayamıyorum eşim sürekli ne yapıyorsun diye taciz ediyor artık bana müsade.

8 Ağustos 2008 Cuma

08,08,08

Bu gün çok özel bir tarih, işyeri açısından düşünürsek yazması çok kolay bir tarih ,insanlar ya bu tarihte evlenmek yada doğum yapmak istiyor.

Bu gün takip ettiğim blogları okudum ve hatta yorumlar bile yazdım. blog okumak bana bayağı iyi geliyor özellikle gazel vakti ve fikriminince gülleri harika yazıyorlar dünyada benim gibi insanlarda varmış diye seviniyorum. Eşim yeğeniyle gezide ,kızlar banyo yaptılar 1 numara salonda takılıyor, ortanca benim yanımda televizyon takılıyor miniğinde uyuyor. 2 numara ve miniğim 3 gündür hastalar bu gün daha iyiler inşallah çabucak iyileşirler.

Küçük kardeşim Adana bölge müdürlüğündeydi tekrar Ankara merkeze çağırıyorlarmış valla bayağı üzüldüm hatta aklımdan hiç çıkmıyor Adana'da olunca öteki mahallede gibiydiler sanki ,oysa çok sık gelmiyorlardı ama Ankara olunca çok uzak olacak.