31 Mayıs 2009 Pazar

SÖZÜN ÖZÜ

Muhammedi ruh elden geldiğince affetmeyi, kine nefrete yenik düşmemeyi ve öç alma duygusuna kapılmamayı salıklar ki, zaten sürekli Allah'a doğru yürüyor olma şuurunda bulunanların başka türlü olmalarıda düşünülemez. Onlar, oturur kalkar hep başkaları için hayır yolları araştırır, hayır dileklerinde bulunur, ruhlarındaki sevgiyi hep canlı tutmaya çalışır; gayza nefrete karşıda bitmeyen bir kavga sürdürürler.
ZAMAN-KÜRSÜ


RABB'İM BENDE BU KADAR MÜKEMMEL BİR KUL OLMAK İSTİYORUM AMİN AMİN AMİN

30 Mayıs 2009 Cumartesi

NELER OLUYOR HAYATTA

İnsan hayattan ne bekler daha doğrusu ben ne bekliyordum. Hayat beni çok yordu hiçte hayal ettiğim gibi bir hayatım yok başta eşimin işsiz kalması ve ailemle iyi geçinememesi beni çok üzüyor .Fakat şükredecek o kadar fazla şey varki sabah akşam şükretsek az buna çocukların ,bizim sağlıklarımız ve 3 yıl önce ailelerin desteği ile aldığımız ev ,şu anda maddi olarak biraz zor durumdayız ve bu günlerin çabuk geçmesi için dua ediyorum ama bazı dualar çabuk kabul edilmezmiş belkide hakkımızda bu daha hayırlıdır (İnşallah) umarım.
Miniğim NİLSU'M hasta perşembeden beri şu an daha iyi ama ilk gün çok ateşi vardı beni epey korkuttu aile hekimine götürdüm ilaçlar çok iyi geldi bu gün çok hafif ateşimiz vardı çok şükür. bu gün yine temizlik yine temizlik tekrar camlar silindi balkon yıkandı ev temizlendi çok yorulmuşum akşam iki komşum geldi çay içtik güzeldi.
Birde şu SBS sınavına girsekte kurtulsak artık çok sıkıldım dualarınızı bekiyorummm

29 Mayıs 2009 Cuma

KINAMA

BUNU KINIYORUM VE YETKİLİLERİN YAKIŞANI YAPMALARINI BEKLİYORUMMMM


Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.Lütfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım.Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim. Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiş tir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum. Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız. Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum.(Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.)


18 Mayıs 2009 Pazartesi

TEMİZLİK-BEBEK MENEKŞELER


Biobelindalarım geldi 3 Gündür deli gibi temizlik yapıyorum cumartesi önce mesai sonra annemim mutfağını ve 2 halısını hallettik pazar günü kışlık yazlık kaldırma ,camlar ve ev süpürme pazartesi bizim 3 odada halı döşeli onlar silindi ve çok kolay kurudu çünkü çöl sıcağımı var nedir tekrar ev süpürme bu arada yataklar güneşletildi kaldırıldı.ay ay :)) ne çok iş yapmışız maşallah diyelim nazar olmasın.daha önce resimlerini gördüğünüz menekşelerim yavruladı bende saksını kenarlarına farklı menekşe yaprakları koymuştum onlarda çimlendi ve dün akşam bu hale geldiler çok güzeller değilmi :))) yine bir maşallah.menekşelerimin bereketinden rabbim evlerimizede nasip etsin inşallah AMİNNNNNNNNNN.

10 Mayıs 2009 Pazar

CANIM ANNEM

Öncelikle canım annemin, annannemin, halamın, gelinlerimizin ,yengelerimim , tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım. Canım annem Allah başımızdan eksik etmesin inşallah. Ama annelerimize bir tek gün değil 7 gün 24 saat ilgi ve sevgi göstermeliyiz. Tüm annelere ve anne adaylarına kucak dolusu sevgiler.

5 Mayıs 2009 Salı

ÇOK ÜZGÜNÜM

Dün eltimin kardeşi benim meslektaşım sevgili Songül'ü kaybettiğimizi öğrendim çok üzgünüm.1 yıldan fazladır hastaydı ama güler yüzlü bir insandı. Rabbimden rahmet ,ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah.