11 Kasım 2009 Çarşamba

NELER OLUYOR HAYATTA

Evdeki bilgisayardan bloğuma giremiyorum 1 haftadır resimler eklemek istiyorum ama girmeye çalıştığım zaman bilgisayar donuyor resmen sebebini bilen varmı.
Bide bloğuma dertlerimi yazıyorumya çoğu zaman onun için fazla okunmaz olduğumun kararına vardım zaten Selda,Bahar ve Gazelde olmayınca kimsenin yorum yazdığı yok yorumsuz okuyan varmı onuda takip edemiyorum nasıl takip edeceğimide bilmiyorum.hepinize sevgiler

5 yorum:

gazel vakti dedi ki...

Ben her daim varım unutma canımcıkım.

Yasemin dedi ki...

bende okuyorum ama yorum bırakmıyorum yasenin abla

havvanur dedi ki...

benede hep okurum yorum vaktim varsa yaparım bebek olunca zor oluyorda bahar döndü okudum dün uzak diyarlarda ögretmen oılmuş sanırım sevgiler

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

canım bende okuyorum aaa aşkolsun.
bu aralar yaklaşıp 2-3 haftadır bendede sıkıntılar olduğunda bilgisayarı dahi açmadım ama şimdi buralardayım

Adsız dedi ki...

Zilhicce ayının mübârek on günleri cümlemize hayır ve bereket getirsin güzel kardeşim. Takipteyiz tasa etme, fakat umumi bir yorgunluk ve yoğunluk mu var desem tüm bloglarda, okuyoruz yazılanları, yorum yazmasak da..Olsun dualar kesilmiyorya..Bakma sen yorum yazılmadığına..Habersiz bırakma takipçilerini, iki satır da olsa yaz..

Nur'a emanetsin..
(Bu arada çiçeklerinin maşallahı var..Sitemizin bahçesi var ama, toprakla dokunarak hemhal olmak gibi değil yine de..Babamın köy öğretmenliği yaptığı günleri hayal ettiriyorsun o eklediğin bahçe çiçekleriyle..Teşekkürler..)

Hudabin