23 Haziran 2008 Pazartesi

tatil

yaşasın tatil 2 hafta izin aldım köyüme gidiyorum dinlenmeye, resimlerle döneceğim bekleyin

13 Haziran 2008 Cuma

Bu gün çocukların karne günü büyük kızımızın biraz ingilizce destek alması gerekiyor. Diğer dersler fena değil hatta geçen seneye göre daha iyi ama dahada iyi olabilir.Küçük kızım çok iyi yıl sonuna doğru azıcık gevşesede gayet iyi maşallah ,inşallah biraz daha gayretle dahada iyi olacaklar.Şu anda bende onlar kadar heyecanlı olmasamda yinede heyecanlıyım ve onların karnelerini alıp gelmelerini bekliyorum.

Evet kızlar karneleri aldı büyük kızım teşekkür belgesi aldı ve takdir belgesi alamadım diye çok üzüldü seneye daha iyi olacak inşallah , küçük kızımın tüm dersleri pekiyi hatta yıldızlı pekiyi inşallah böyle devam etmesini diliyoruz.

12 Haziran 2008 Perşembe

Yazmayalı bir hafta olmuş. bebişimiz yürümeyi epey ilerletti bazen çok komik oluyor,keyfi yerinde sürekli yürümek istiyor arada yorulunca emekliyoruz ,ablalar bir haftadır okula gitmiyorlar tatile alışmaya başladık fekat hala karne heyecanımız devam ediyor.karne hediyesi beğenmeye ve bizi ikna etmeye çalışıyorlar. dün akşam büyük kızımın bilgisayar öğretmeni vardı erkekler salonda maç seyrettiler bizde oturma odasında oturduk onunda 14 aylık bir kızı var bebekler çok hoştular birbirlerinden pek keyif aldılar gülüştüler oyuncaklarla oynadılar ve daha çok birbirleriyle ilgilendiler görmeye değerdi resimlerini ve videolarını çektim güzel bir akşamdı.Karşı komşularımızıda çagıracaktık ama evde yoktular onlarında ikiz bebişleri var10 aylıklar bir kız bir oğlan çok tatlılar,bebek sevmek insana tüm sıkıntılarını unutturuyor terapi etkisi yapıyor resmen.

Akşam maçta milli takım galip olunca çok sevindik darısı diğer maçlarımızın başına inşallah.

4 Haziran 2008 Çarşamba

şifreli bloglar

severek okuduğum koyubeyazda blogunu şifrelemiş daha öncede nagihan ve şu an aklıma gelmeyen ve severek okuduğum bazı bloglar şifreleniyor merak içindeyim . bende blog dünyasına yeni alışmaya çalışıyorum ama herkes okadar hızlıki bloglarını tadını almışlar çok güzel şeyler yapıyorlar. bense hala acemiyim yeni yeni öğreniyorum aslında işyerimizde bilgisayar ve internet kullanıyoruz ama bilmediğim ne çok şey varmış. ama yinede çok güzel ve tatlı uğraşlar biraz daha zamanım olsa süper olacak.

tatilll

yorum yok yazımdan sonra ilk yorumumu sevgili Sardunyadan aldım çok sevindim. bende kendisini severek okuyorum ayrıca Adanalı olması çok güzel tekrar teşekkürler.
Yaz geldi 1 yıl boyunca nasıl yorulduk tatil istemeye başladık ben ve kızlar.izin zamanını nasıl ayarlayacağız henüz belli değil kızlar Adana'ya gitmek istiyor bense Köyümüze gitmek istiyorum belki ben izin almadan önce kızları Adana'ya gönderirim ben izin alıncada köye gideriz herhalde. birde bizim her yıl temmuz ayının ortasında amcamlar,halam çocukları gelinleri ve damatları torunlarla bereber şenlik yapıyoruz bu yıl 6. yapılacak inşallah bir aksilik çıkmaz geçen yıl babannem vefat ettiği için geçen haziranda köyümüzde yapılmış sayıldı çünkü torunlar Türkiyenin dört bir yanında olunca toplanmak ancak yılda bir oluyor. Çok güzel geçiyor piknik-şenlik havasında Bahçe Uyuzluk pınarında yapıyoruz tesis fena değil ayrıca futbol sahası ve yüzme havuzu oluncada tercih sebebi ve ayriyetten çok serin oluyor her tarafınden serin sular akıyor.bu arada ben ailenin en büyük torunuyum ve çok seviliyorum ailede çok hoşuma gidiyor.
Canım babannem sen gideli nerdeyse 1 yıl oldu senin yokluğuna hala alışamadım ve hala köyde yolumuzu gözlüyormuşsun gibi geliyor, seni çok özlüyorum nur içinde yat inşallah burdan daha iyi bir yere gittiğini düşünmek tek tesellimiz.seni çok seviyoruz tüm çocukların ve torunların olarakta çok özlüyoruz.