12 Aralık 2008 Cuma

DEPRESYONDAYIM


O kadar çok yazmak istiyorumki ama bir türlü kafamı toparlayamıyorum ve bakıp bakıp kapatıyorum. Sevenlerimden dua istiyorum inşallah bu günlerde geçecek ve ben daha iyi olacağım değilmi, lütfen dualarınızda benide düşünün. İyiki varsınız dertleşmeye ihtiyacım var ama yazmaya bile korkuyorum sizleri okuyunca rahatlıyorum biraz.Hayata karşı hep cesurdum önceleri fakat şimdi herşeyden korkar oldum,içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor aslında bunun için sebebim çok ama açıklayamam.

8 yorum:

KelebekGibi dedi ki...

Allah yardimcin olsun!
Insallah bu icinde bulundugun durum cok kisa sürelidir!

Asortik Krep dedi ki...

Gönül gözümüz seninle :)
Kendini bırakma sakın..

Yasemin dedi ki...

yasenin abla hayırdır yaa

ne güzel bayramla ilgili yazı bekliyodum bu depresyondayım yazısını görünce çok şaşırdım

Allah yardımcın olsun dualarımdasın inş.

insan paylaştıkça daha rahatlıyo

sevgilerle ıspartadan yasemin

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Ah be canım neden böyle bu dünya bilmiyorum.
Gam keder tasa.

Beterin bin beteri vardır sakın unutma,içinde bulunduğun durum herneyse bilki daha kötüsü var.

Gerçi kimseye teselli verecek durumda değilim bende sıkıntılı anları, olayları zor atlatan, depresyon seline çabuk kapılan biriyimdir ama ÜZÜLMENİ HİÇ İSTEMİYORUM.

Nolur dikkat et kendine.

yasenin dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim inşallah dileklerinizdeki gibi kısa sürer ben yine eski günlere dönerim.dualarınız için tekrar teşekkürler şu an daha iyiyim çok sağolun insanın dostları olması çok güzel iyiki varsınız.

Yasemin dedi ki...

yasenin abla iyi misin ?

yasenin dedi ki...

sevgili yasemin sorunlar hiç bitmiyor ama daha iyiyim işyerinde işler çok yoğun yılsonu dolayısıyla ilk fırsatta güncelelceğim inşallah çok teşekkür ederim beni bu kadar düşündüğün için sağolasın

esra dedi ki...

canım allah yardımcın olsun şu dört aydır benim çektiğimi bi ben bilirim bir allah ama her şerde bir hayır her halırdada bir şer vardır die ayeti bildiğim için hep dua ettim allahım bütün şerleri hayra çevir die sende öyle yap:)iyi geceler...http://guzellerinannesi.blogspot.com/